Úspěch futsalového týmu

Úspěch futsalového týmu

Futsalový výběr našeho gymnázia ovládl již třetí turnaj v řadě, a patří tak mezi dva nejlepší týmy v Moravskoslezském kraji! Třetí kolo Středoškolské futsalové ligy, kam se dostalo osm nejlepších školních týmů Moravskoslezského kraje, proběhlo minulý v pátek, tedy 12. ledna.

Ve sportovní hale v Karviné jsme v úvodním zápase začali povedený turnaj zahřívacím výkonem a výsledkem 2:0. V následném souboji s Karvinou, favoritem turnaje, jsme soupeře zaskočili hned v úvodu velkou efektivitou v zakončení. Zápas byl však i přesto velmi vyrovnaný a až dvěma slepenými góly v závěru jsme rozhodli o našem dalším vítězství 4:2. V posledním zápase jsme turnaj uzavřeli bohatou přestřelkou 9:6, čímž jsme definitivně rozhodli o opětovné senzaci. Druhý rok v řadě patříme mezi dva nejlepší školní týmy v Moravskoslezském kraji a mezi 32 nejlepších v celé České republice! Příští měsíc tak změříme síly se Sportovním gymnáziem z Ostravy a dvěma nejlepšími školami z Olomouckého kraje.

Sestava – Daniel Starowicz III, Robin Havránek I., Jakub Jonszta V,  Ondřej Kučera V., Mikuláš Kalvar 1. A, Melichar Cigán 1. A, Bartoloměj Cieslar 3. A,  Jiří Plaček 3. A

Ondřej Kučera, sexta

Mohla by zaujmout tato aktualita

loading